Choď na obsah Choď na menu
 


Viničky

 

 

 

Týždeň po prvom ligovom kole sme sa zišli na Zemianskom Vrbovku - Viničkách, kde sa konalo druhé kolo THHL dňa 26.5.2012. Počasie vyzeralo všelijako no ani to nezabránilo družstvám aby si prišli zmerať svoje sily na trati, ktorá je mierne do kopčeka. Zišlo sa tu 16 mužských a 10 ženských družstiev.

20120526_74.jpg

 Súťažilo sa podľa pravidiel THHL a konečne sme dostali možnosť bežať na dve kolá. Už po prvom odbehnutom kole bolo poradie celkom zamiešané a po druhom sa to domotalo ešte viac. Takže vzrušenie a adrenalín na tejto súťaži vôbec nechýbali. 

Aj toto kolo samozrejme otvorila hymna a príhovory zainteresovaných. Následne sa na štart postavili domáci páni, ktorý si po menších problémoch na pravom prúde zapísali čas 15,50s. Po odbehnutí všetkých 26 družstiev pokračovala súťaž druhým kolom, kde sa všetky družstvá snažili svoje časy vylepšiť a ukázať, že dokážu skutočne aj nemožne. 

20120526_95.jpg

Trať do kopčeka sa odzrkadlil aj na niektorých výsledných časoch avšak na prvých troch priečkach v mužskej kategórií boli 14-ky. Ženám sa však darilo menej a nepadla ani jedna 18-ska. Našim družstvám sa celkom darilo. Béčko v prvom útoku dostalo D a v druhom si zapísali 39,48s. Ačko s prvého pokusu 20,38s. s ktorým sa umiestnilo na 2.mieste. Naši chlapci si z prvého pokusu odniesli 32,21s. no v druhom pokuse si polepšili a dali si rekord 15,71s. Po vyhlásení výsledkov odovzdaní pohárov, peňazí a horaliek víťazom nasledovala zábava v podobe diskotéky pod holím nebom až do bieleho rána.

Výsledky súťaže nájdete TU!

Fotky zo súťaže nájdete TU! a TU!

Video ženy A

Video ženy B

Video ženy B 2.pokus