Choď na obsah Choď na menu
 


Trpín 2013

 

dsc_0072.jpg

 Prvý júlový víkend sa konal už  11.ročník  Veľkej ceny Trpína a  zároveň 4.kolo  THHL v tejto  sezóne. Po  predchádzajúcom  kole, kde všetko ničil  dážď,  nebolo počasie naklonené  organizátorom ani teraz. Celý  týždeň  horúčavy, v deň súťaže sa  mračná točili  nad ihriskom a  najhorší bol silný vietor.  Novinkou boli putovné poháre z  mramoru. Starý putovný pohár tak ostáva  u domácich a z nových sa konečne môžu  tešiť aj ženy. Už neodmysliteľne súťaž  otvorili domáci muži A, ktorý si zapísali  čas 15,96s. Druhý nasledovali páni z Príbeliec, ktorý sa budúci rok chystajú do našej rodiny THHL. 

dsc_0450.jpg

Vo svojom pokuse zaznamenali chybu na B spoji, čo im prinieslo 39,56s. Naši páni to rozbalili ako tretí. Krásne rozbehnuté no bojovali s vetrom a tak si zapísali 16,65s. a krásne piate miesto. V ženskej kategórii bojovalo šesť družstiev. Dievčatá z Branča svoj pokus nedokončili, líderky - Turčianske Teplice si zapísali až 42,35s. Naše žienky si počíňali
celkom pekne. Avšak po prestreku na ľavom prúde sme si zapísali 24,45s.
a naša Aďa si odniesla cenu
najlepšej prúdarky s časom 19,85s. Odniesli sme si aj krásne druhé miesto. Pred nami prekvapivo skončili ženy z Krupiny, ktoré v tejto sezóne behajú len zriedka. 

 

Výsledky

Fotogaléria

Video ženy

Video muži