Choď na obsah Choď na menu
 


Krupina 2012

  

img00095.jpg

 Po dlhej prestávke sa štvrtého  augusta ligový ročník THHL  posunul  do ôsmeho kola. Bol to  zároveň aj  piaty ročník súťaže  o pohár  primátora  mesta  Krupina. Tento  piaty ročník bol  však iný. Po 4 rokoch  sa súťaž  presunula z námestia na  futbalový štadión, čo bolo veľké  plus.  Dokonca aj počasie prialo  tejto  súťaži. Slnko od rána  intenzívne  žiarilo a bolo až nepríjemné dusno.  Avšak nič nestálo v ceste dobrým  výkonom a skvelej zábave. Našlo sa aj  pár chybičiek, ktoré sa však určite do budúcna odstránia. Najväčšie mínus bolo, že vďaka hlasnej hudbe sme sa ledva počuli nie len na základni, ale aj na svojich stanovištiach. Tvrdé Krupinské terče, pekná rovná trať a pekné výsledné časy naznačovali, že je to jedna z kvalitnejších súťaží. Veď v mužskej kategórií boli dva 13-kové časy a päť 14-kových časov. V ženskej kategórií to nebolo až také pestré ako v Štefultove, avšak bola jedna 17-ka, dve 18-ky a dve 19-ky.  Nám sa znovu podarilo dať do kopy všetky tri družstvá. Ženy A si po prvom pokuse zapísali 20,99s. 

img00175.jpg

Keď sa pripravovali ženy B prišiel pozrieť aj náš starosta. Baby sa chceli predviesť a zapísali si čas 21,15s. Chlapcom sa včak nezadarilo a odniesli si 18,43s. V druhom kole sa však säťaž stala napínavejšou. Naše B-čko si polepšilo na pekných 20,16s. V oboch pokusoch bol ľavž prúd 19kový avšak na pravom sa to už nepodarilo.
Ženy A, ... krásne rozbehnuté a dokonca aj prúdarky mali svoj deň. Konečne sme sa zobudili a bachli sme 18,67s. Samozrejme, že sa to nezaobišlo bez radosti, kriku a obímania. Žiaľ chlapci toto nezažili, nakoľko v druhom pokuse si zapísali N. Pár nedokončených útokov, jedna diskvalifikácia, potrhané hadice či odpojené polospojky,... ani to nesmelo chýbať J. Primátor mesta Krupina tak na vyhodnotení výsledkov pogratuloval družstvám. Počkali sme si na ocenenie a bežali sme domov, kde nás čakal pretek eresov. Tam sme sa pripravili a spravili sme pre divákov pár ukážok, kde sa ako na potvoru obom družstvám všetko krásne podarilo. No aj tak sme zažili pekný slnečný deň. Zaspomínali sme si na sezónu 2011, nakoľko s nami bola aj Skajka 


Výsledky môžete nájsť tu:
http://thhl.sk/vysledky/2012/vysledky12.html


Viac fotografií:
http://www.thhl.sk/fotogaleria/2012/krupina/krupina12.html